Translate

söndag 19 juni 2011

Flerspråkig Sigge

Ja då va denna helgen snart slut...
I torsdagskväll började Sigge spy, helt från ingenstans, han hade ingen feber eller ngt utan börja bara spy en massa och han va helt chockad för de kom ju en massa mat, när han sitter och spyr i en påse som vi fick tag i, så spyr han och i pausen utbrister han med stora ögon OH MY GOD hahaha kunde faktiskt inte låta bli o skratta år min lille glytt, han har kommit i en ganska kul ålder faktiskt om man bortser den jädra trotsen.. Klippte han i fredagskväll och när jag ställde han i duschen (som han hatar) så skrek han en massa och då kom de; HELP HELP NÄÄÄÄ HELP HELP, hahaha han e duktig på engelska lille fisen... När jag står i köket o diskar så kommer raketen Sigge; MAMMA What are you doing!! Eller How are you doing :)
Imorrn börjar jobbeveckan igen och de kör igång som vanligt, har gjort klart min insändningsuppgift och vilat också...

Snart flyttar vi och planeringar planeringar....

Har nog glömt o berätta, MaQans uppsägningspapper ÄR RIVNA, de börjar gå bättre för firman igen så dom kunde ha kvar han.... TACK TACK!!!

Nä nu ska vi hitta på ngt skoj

Tjilevipen..

.

tisdag 14 juni 2011

Stålkvinnan eller vadå`?

Ja än en gång ska de va något.. Blev så jävla arg och besviken idag när jag lämnade pojkarna på dagis.. Under sommaren är det 2 dagis som slår i ihop under 4 veckor, jag hade lämnat in mitt schema och så informera jag att dom dagarna som är mellan 9-14 är jag hemma och pluggar så dom vet, jag menar om de skulle vara något speciellt kan jag komma direkt tänkte jag.. Men det fick jag i nacken idag.. Fick reda på att rektorn på det andra stället plockade bort dom dagarna som jag hade mellan 9-14 för hon ansåg inte att behovet va stort den tiden eftersom jag "bara" pluggar... Blir arg och frustrerad när jag konstant hela jävla tiden ska få kämpa som en jävla råtta som letar efter mat för att allt ska gå runt och kämpande ska nå sitt slut någon jävla gång... Jag kommer INTE ge mig när de gäller detta, detta rör sig om sammanlagt 6 dagar under 4 veckor..... Så visst hade jag kunnat ha dom hemma men detta innebär att jag inte kommer ha någon som helst tid till att plugga, göra mina prov eller läsa... Och jo visst tar min man barnen om jag behöver plugga men jag tycker inte det är rätt ändå... Jag menar där finns mammor som går hemma och släpar fötterna efter sig och gör inte ett jävla vettigt skit när dom är hemma och ja dom kan till och med lyckas få ha ungarna där på heltid, så jävla orättvis rent ut sagt, och så jävla %&"¤%(/&(/(&/% Jag menar hur tror dom att jag ska klara allt, jobba plugga ta hand om min familj och mig själv... Fan vad jag lackar nu grrrrrr!!!!!

tisdag 7 juni 2011

En weekend

Japp då har jag haft min första arbetsdag idag på lilla äldreboendet och de gick bra, gick bara brevid så man kunde kolla in lite och fånga in lite info... Men de kändes bra :) Sen hämta ungarna, busa med dom lite laga mat och sen plugga, läsa och skriva och nu sitter jag här och är satans trött.. Jag kommer aldrig vara ledig hahaha känns som jag gett mig in i ngt jag inte vet hur de kommer sluta, men skam den som ger sig, intalar jag mig just nu....
Vill bara njuta av att vara mamman och ha ett vanligt jobbe/mamma/sambo liv och inte plugga, är så trött på de.. Visst läser jag väldigt intressanta ämne och dom vill jag läsa, men allt detta måste, deadlines och lååååååånga uppgifter, prov hit och dit, puh...


MEN satt här och funderade på hur skönt de hade varit att bara åka iväg, njuta en helg på ett spa någonstans i de lugna, inga måsten ingenting, bara avslappnig... Känns som jag måste de, för jag minns inte längre hur man tar de lugnt, minns inte hur man sover länge, går liksom upp FRIVILLIGT kl 06 varje morgon... Sjukt, nä hjärnan känns lite i halvt kaos, så de ska jag unna mig när jag är färdig!!!!!